logo
Català Español Euskera English Deutsch Français  
 

RTC PL-000321 Activitats ecoturístiques

Activitats de senderisme d'un a quatre dies=la Flor de Casa Leonardo, camins entre formatges, vacances entre herbes, green holidays, vacances de natura, vacances entre bolets, caminant a pas de ruc i el Cinquè Llac
RTC PL-000321
  Reservar  
Newsletter
+34 973 661 787  
C/La Bedoga, 2
25514 Senterada
Lleida, Spain
 
info@casaleonardo.net  

A casa nostra tot gira entorn de la taula.
Oferim la possibilitat de sopar i esmorzar amb productes frescos, locals i artesanals de cultiu ecològic i de qualitat. És una cuina senzilla com la que feia l’àvia, seguint les bases de la cuina tradicional catalana amb productes de la nostra terra i de temporada.
Comencem el dia amb un bon esmorzar, on sucs, tes, cafès, fruites, pa, pastissos i melmelades fetes a casa no poden faltar. I si us agraden els embotits i formatges, us n’oferirem de típics de la zona, aquestes són les nostres especialitats, imprescindibles per començar bé el dia.
Al migdia no fem dinars però us podem indicar els excel·lents restaurants de la zona o, si aneu d’excursió, us podem preparar un pícnic amb allò que us vingui més de gust.
A la nit un bon sopar se us servirà. Us oferim uns entrants, acompanyats de plats típics de la terra, i per acabar un bon postre casolà. Segons l’època degustarem productes de l’hort, de la caça, productes com els bolets o la carn ecològica de la Vall Fosca. Tot remullat amb un bon vi de la terra.

1 2 3
4 5 8
1 3 2
 
  espigues ecoturisme turismepallars trapa lleidarural turalcat pallarsjussa pirineus lleidatur turismecat act
Casa Leonardo C/La Bedoga nº2 Senterada 973661787 info@casaleonardo.net - AVÍS LEGAL - MAPA WEB