logo
Català Español Euskera English Deutsch Français  
 

RTC PL-000321 Activitats ecoturístiques

Activitats de senderisme d'un a quatre dies=la Flor de Casa Leonardo, camins entre formatges, vacances entre herbes, green holidays, vacances de natura, vacances entre bolets, caminant a pas de ruc i el Cinquè Llac
RTC PL-000321
  Reservar  
Newsletter
+34 973 661 787  
C/La Bedoga, 2
25514 Senterada
Lleida, Spain
 
info@casaleonardo.net  

A la Vall Fosca es pot fer infinitat d'excursions. A  la part nord de la vall hi ha més de trenta llacs naturals que configuren una de les zones lacustres més importants d'Europa i pics que volten els 3.000 m d'altitud, que fan d'aquesta zona del Pallars un paradís per als aficionats a les excursions d'alta muntanya. 
Els que no sigueu tan intrèpids podeu accedir als llacs amb el telefèric que us porta fins a estany Gento, des d´on es pot iniciar rutes al Parc Nacional d´Aigüestortes i Sant Maurici, practicar barranquisme, esquí de muntanya, etc o fer un petit passeig per l'antic carrilet.
Als qui els agrada gaudir de la muntanya amb més tranquil·litat, podran visitar el museu hidroelèctric, fer visites als diferents pobles de la vall per contemplar-ne l'arquitectura, les esglésies romàniques i fer senderisme més relaxat com per ex. El coll d´Oli .

1 2 3
4 5 8
1 3 2
 
  espigues ecoturisme turismepallars trapa lleidarural turalcat pallarsjussa pirineus lleidatur turismecat act
Casa Leonardo C/La Bedoga nº2 Senterada 973661787 info@casaleonardo.net - AVÍS LEGAL - MAPA WEB