logo
Català Español Euskera English Deutsch Français  
 

RTC PL-000321 Activitats ecoturístiques

Activitats de senderisme d'un a quatre dies=la Flor de Casa Leonardo, camins entre formatges, vacances entre herbes, green holidays, vacances de natura, vacances entre bolets, caminant a pas de ruc i el Cinquè Llac
RTC PL-000321
  Reservar  
Newsletter
+34 973 661 787  
C/La Bedoga, 2
25514 Senterada
Lleida, Spain
 
info@casaleonardo.net  

El patrimoni artístic del Pallars és un dels tresors que ofereix la comarca al visitant. Les nombroses esglésies romàniques repartides arreu de la comarca, els castells i torres de guaita que formaven la línia de defensa medieval o la nombrosa arquitectura civil amb diverses cases senyorials, són una mostra valuosa i representativa de la història de la comarca.
Museus del Pallars Jussà:

A la comarca veïna de l'Alta Ribagorça trobem el romànic de la Vall de Boí. El conjunt romànic de la Vall de Boí està format per les esglésies de Sant Climent i Santa Maria de Taüll, Sant Joan de Boí, Santa Eulàlia d'Erill la Vall, Sant Feliu de Barruera, la Nativitat de Durro, Santa Maria de Cardet, l'Assumpció de Coll i l'ermita de Sant Quirc de Durro. Una de les seves característiques principals és la unitat d'estil arquitectònic. Són construccions realitzades durant els segles XI i XII seguint l'estil arquitectònic del nord d'Itàlia, el romànic llombard, que es caracteritza per la funcionalitat de les seves construccions, l'acurat treball de la pedra, els esvelts campanars de torre i la decoració exterior d'arquets cecs i bandes llombardes.

1 2 3
4 5 8
1 3 2
 
  espigues ecoturisme turismepallars trapa lleidarural turalcat pallarsjussa pirineus lleidatur turismecat act
Casa Leonardo C/La Bedoga nº2 Senterada 973661787 info@casaleonardo.net - AVÍS LEGAL - MAPA WEB